Què és la Curació Quàntica?

Sanació quàntica

El concepte de Curació Quàntica és introduït per Frank Kinslow, metge quiropràctic nord-americà, en el seu llibre The secret of instant healing (el secret de la curació instantània), titulat Curación Cuántica en la seva versió en castellà (Ed. Sirio, 2008).

En aquest llibre Frank Kinslow ens demostra el poder de la Consciència Pura i ens ensenya com obrir la ment per crear una curació instantània en qualsevol moment, en qualsevol lloc i a qualsevol persona o cosa.

En aquest llibre Frank Kinslow ens demostra el poder de la consciència pura i ens ensenya com obrir la ment per crear una curació instantània en qualsevol moment, en qualsevol lloc i a qualsevol persona o cosa.

Fragments d’entrevista a Frank Winslow sobre la Curació Quàntica:

La Consciència Pura

Totes les coses creades estan fetes de matèria i ordre: cadires, estrelles, cabell o peres. Tota existència no és més que una forma i energia a la qual donem noms. Però, ¿d’on provenen? Podríem dir que d’àtoms, però d’on provenen els àtoms? Tot prové de la Consciència Pura, tot és Pura Consciència.

Per posar en marxa un procés de curació, el sanador quàntic fixa la seva atenció especialment en l’essència de la concentració, mentre es fixa d’una forma més superficial en el que són les afeccions físiques o emocionals. Així, el sanador, en silenci, observa com la Consciència Pura crea una imatge alternativa a l’original. Aquesta versió alternativa ens presenta un cos/ment lliure de dissonàncies o desharmonies i, lliure també, dels seus símptomes.

El sanador, en treballar en aquest pla subtil, experimenta un meravellós sentiment de desenvolupament sense límits, pau i felicitat. En el moment que prenem consciència de la Consciència Pura, comencen a passar coses màgiques per sí soles. Realment, nosaltres no fem res, tot es fa per nosaltres.

“Tot prové de la Consciència Pura, tot és Pura Consciència.

En el moment que prenem consciència de la Consciència Pura, comencen a passar coses màgiques per sí soles.”

Una vegada que has comprès la Consciència Pura no has de fer res, ella sap com curar. Tu sempre estàs ple de Consciència Pura, per tant ja saps com curar. No has d’aprendre a utilitzar un sistema de sanació, tan sols has de ser conscient de la Consciència Pura. De la mateixa manera que no has d’aprendre a respirar, ja que només necessites aire, tampoc necessites aprendre a curar, tan sols necessites la Consciència Pura.

No has d’aprendre a utilitzar un sistema de sanació, tan sols has de ser conscient de la Consciència Pura.

El facilitador

La meva funció com a “facilitador” és ser conscient de la Consciència Pura i mantenir-me al marge, ja que la Consciència sap millor que és el que s’ha de fer. Jo no estic produint energia, ni practicant una tècnica, ni evocant àngels o guies, tampoc segueixo un patró de moviments amb les mans, res d’això (encara que tot això pot ajudar a altres tècniques, no és el que fem amb la QE). Encara que el nostre pacient pugui tenir una intenció específica, realment no importa, perquè cedim davant la il·limitada saviesa de la Consciència Pura.

La meva funció com a “facilitador” és ser conscient de la Consciència Pura i mantenir-me al marge, ja que la Consciència sap millor que és el que s’ha de fer.

El pacient

(P): I, ¿Quin és el paper del pacient en el procés de Curació Quàntica?
(R): Cap. Simplement, “estar”. No ha de concentrar-se en cap intenció, visualitzar res, o generar energia. De fet, com menys faci el pacient, millor. Ells tan sols han de deixar fluir la seva ment lliurement i no tractar d’ajudar. L’estat de Consciència Pura del “facilitador” ja engloba el malalt. Sabem que alguns pacients experimenten una sensació de “onada” o “tremolor”, altres poden sentir cert balanceig o percebre una mena glopada de felicitat. Sé que sona massa bo per ser cert, però és que aquests efectes sempre es produeixen, tant amb sanadors novells com experimentats.

No ha de concentrar-se en cap intenció, visualitzar res, o generar energia.”

La intenció

(P): Quina és la funció, si és que n’hi ha, de la “intenció conscient” en el procés de Curació Quàntica?
(R): Sé que s’ha dit molt sobre la intenció. Alguns mètodes creuen que la intenció ha de ser precisa i detallada, aquests sistemes confien en la capacitat del individu per decidir què és el millor i, així, esperen que els seus esforços dirigits a aquest propòsit els portin a aconseguir-los. No és així en el procés de QE, els sanadors quàntics tan sols confien en la Consciència Pura. Saben que la il·limitada font de tota creació és més sàvia que la ment individual. La intenció de la Curació Quàntica està implícita en qui busca ajuda, i la solució es troba en la saviesa infinita de la Consciència Pura.

La intenció de la Curació Quàntica està implícita en qui busca ajuda, i la solució es troba en la saviesa infinita de la Consciència Pura.

Curació Quàntica impredictible

La Curació Quàntica funciona per a tot i en tot moment, però no sempre com esperem. Això es deu al fet que la Consciència Pura té la seva pròpia ment, una ment universal que  transcendeix les limitacions de les nostres ments individuals.
Físicament, els sanadors quàntics han alleujat, o fins i tot curat per complet, afeccions com ara l’artritis, fractures i esquinços, problemes gàstrics, restrenyiment, etc; si vostè els pateix, la QE pot ajudar-lo. Emocionalment, la Curació Quàntica és realment destacable. El malestar emocional o els traumes que han durat tota una vida, poden ser curats en qüestió de minuts.

La Curació Quàntica funciona per a tot i en tot moment, però no sempre com esperem. Això es deu al fet que la Consciència Pura té la seva pròpia ment, una ment universal que  transcendeix les limitacions de les nostres ments individuals.

El malestar emocional o els traumes que han durat tota una vida, poden ser curats en qüestió de minuts.

Curació Quàntica a distància

(P): És necessària la presència física del pacient o pot usar-se la Curació Quàntica a distància?
(R): Pot realitzar-se, perfectament, una sessió de Curació Quàntica a distància amb algú que estigui a l’altra punta del poble o del planeta. Funciona igual de bé que si la persona està present, alguns diuen que funciona fins i tot millor. Funciona, senzillament, perquè la Consciència Pura està a tot arreu, de manera que on podries amagar-te perquè no t’arribés atrapar?

Pot realitzar-se, perfectament, una sessió de Curació Quàntica a distància amb algú que estigui a l’altra punta del poble o del planeta. Funciona igual de bé que si la persona està present, alguns diuen que funciona fins i tot millor.

Increïble, no? Doncs encara ho és més experimentar-ho i comprovar els resultats!

Per aclarir-ho, la Teràpia Quàntica de Cristall Quàntic utilitza els principis de la Curació Quàntica, obtenint amb freqüència efectes immediats com els què descriu el seu autor.

Evidentment, no es tracta d’una panacea. Hi ha molts factors que poden afectar els resultats, com exposarem en un proper article.

Si us voleu informar sobre les sessions de Teràpia Quàntica a distància podeu contactar amb nosaltres sense cap compromís.


Fonts:

Entrevista d’editorial Sirio a Frank Kinslow : http://www.curacion-cuantica.com/prensa-curacion-cuantica.pdf
Frank Kinslow, La curación cuántica, Ed. Sirio, 2010.

4 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *